T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / YÜREĞİR - Piri Reis Anaokulu

Piri Reis Anaokulu

Telefon
0322 328 08 18
Belgegeçer
0
WEB
https://yuregirpirireisanaokulu.meb.k12.tr
Adres
P.T.T Evleri mah. 3571 sk. No6 YÜREĞİR/ADANA
Vizyon
PİRİ REİS ANAOKULU ; Okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran, paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhu ile sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek.
Misyon
Biz Yüreğir piri reis Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli-çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı bireyler yetiştiren bir okul öncesi Eğitim Kurumuyuz...
Başarılar
BEYAZ BAYRAK PROJESİ Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz 2016 Yılında “Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi. BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ Okulumuz ,T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı işbirliği ile beslenme dostu okul ,Beslenme ve Sağlığı Destekleyici Bir Okul Öğretim Programı Geliştirme, Destekleyici Okul Çevresi Oluşturma, Okul Beslenme ve Sağlık Hizmetleri, Okulda farkındalığın ve Kapasitenin Artırılması konularında değerlendirilerek uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz 2016 Yılında “Beslenme Dostu Okul” sertifikası almaya hak kazanmıştır. YÜREĞİR YÜREĞİMİZ PROJESİ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu “Yüreğir Yüreğimiz” Projeleri kapsamında Okulumuz 2015- 2016 Nisan Ayı Birincisi Olarak Ödüllendirilmiştir. EKO OKULAR PROJESİ Okulumuz, öğrenci ve velilerimize çevre bilinci kazandırmak için 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında EKO Okullar projesi uygulamalarına başlamıştır.
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1476
Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler
7:30-12:30 12:30-17:30
Isınma
KLİMA
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
KİREMİTHANE P.T.T EVLERİ- KABAKTEPE DOLMUŞ, BELEDİYE OTOBÜSÜ
Servis Bilgisi
VAR
Yerleşim Yeri
P.T.T EVLERİ MAH.3571 SK:5 YÜREĞİR /ADANA EMİNE TÜRKAN İKİZ İLKOKULU YANINDAYIZ.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ŞEHİR MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA HER SALI SPOR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
OKULUMUZDA E-TWİNNİNG, BESLENME DOSTU OKUL ,EKO OKUL,ERAMUS +,YÜREĞİR YÜREĞİMİZ PROJE ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLMEKTEDİR.
Yazdır